Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кризата удари Митьо Пищова право в шкембето

Митьо ПищоваЧовекът, чийто идеал са „убавите палави момиченца, фафлите и жакузито“ явно е ударен от финансовата криза. Дали само тя е причината или възрастта си казва думата, но Митьо Пищова вече е неузнаваем.

Той цъфна при Венета Райкова да празнува рождения ден на „Горещо“, видимо втален и доста обран в поведението си. Бохемът паркира морно тяло в едно от сепаретата и нито се обади да поздрави приятелите си, нито обърна внимание на фрапантната мацка, която кършеше снага и форми до него.

Митьо ПищоваИзвестен с цветистия си език и още по-цветисти закани към мацките, зевзекът доста е свалил гарда, дори на коремната си обиколка и сакото му висеше, като взето назаем. Негови приятели веднага коментираха, че е намалил кюфтета, кебапчетата, мешаната скара и мешания секс. Други пък се почудиха защо, ако е отказал секса, е отслабнал, вместо да надебелее от липсата на на креватна гимнастика. Като не намериха какво друго да коментират, присъстващите забелязаха отровнозелените му чепици и започнаха да се изреждат да го питат откъде си е купил фрапантните обувки.

Само най-близките приятели на Дон Жуана знаят, че лекари му забраниха кебапчетата и кюфтетата, че даже и секса. Известният с големите софри и запои Митьо, изкара една пневмомия, един тежък бронхит, като е появиха проблеми и със сърцето. Лекуващите го успели да го убедят, че ако не отслабне и не промени начина си на живот, може да се окаже на инвалидна количка или с апарат за дишане. Безкрайните запои и шумния и разгулен живот са скроили лоша шега на здравето му и сега пред бохема стои дилемата дали да продължи със софрите, или да мине на здравословната писта и да се опита да остане здрав, доколкото не е увредил и останалите си органи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *