Крият скандал между Лили Иванова и Филип Киркоров

0
Филип Киркоров

Своенравната прима на бг естрадата Лили Иванова развали дългогодишното си приятелство със звездата на руската музика Филип Киркоров, след като позорно изгони от офиса си неговите парламентьори, дошли да я поканят официално на предстоящия му концерт в НДК.

Когато хората на руския Майкъл Джексън връчили поканата, Лили настръхнала по необичаен за нея начин и сприхаво заявила, че в деня на музикалното събитие няма да е в София, защото имала ангажимент на морето. После с по – мек тон допълнила, че наистина много съжалява.

Лили Иванова

От нейните афиши обаче съвсем лесно може да се разбере, че в действителност тя съвсем не е ангажирана по това време. Концертът й в Свети Влас е определен за следващия ден. Когато разбрали, че баба Лили е непреклонна, братушките се примолили да уважи поне някой от другите концерти на Киркоров, които ще бъдат във Варна, Бургас и Пловдив. Иванова обаче се надула за пореден път и не обещала нищо.

Според запознати, причината за разрива между двамата е повече от обикновена. Тон за песен дал първи Филип Киркоров, който преди няколко месеца не поискал да помогне на нашата прима, когато тя започна да си търси жилище в Москва, с твърдото намерение да се премести там. Агентите на Лили се обадили на именития й колега с апел за помощ, но тогава той се направил на разсеян и въобще не отговорил.

От щабовете на певците естествено отричат напълно тази информация, с което дадоха повод да се говори, че просто се опитват да прикрият разрива между двамата.

Виж Филип Киркоров в „Жестока любов“:

http://www.youtube.com/watch?v=UYMSQ2OWLgs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *