Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кривовратия от бандата на Килърите отказал да убие Юри Галев

Отвеждат част от бандата на Килърите в съда

Отвеждат част от бандата на Килърите в съда

Кривовратия е добре познато лице в ъндърграунд средите, а също така и на полицията. Става въпрос за 30 годишен мъж, който действа главно в района на Червен бряг и  преди време е нает от Килърите, за да затрие Юри Галев, но в последния момент се отказва. В публичното пространство са известни единствено инициалите на коравия бандит, а именно Н. Н. Кривовратия е известен като култов бияч като доказателство за тази му слава, идват многобройните му присъди за хулиганство, за нанасяне на средна телесна повреда, солиден брой кражби, както и трансграничен трафик. Към бандата на Килърите Кривовратия е привлечен от двама видни представители на групировката, а именно Владимир Филев и Георги Георгиев. Двамата бяха замесени в убийството на Румен Рачев, след което се изпариха безследно. Наскоро полицията намери полуразложените им трупове край софийско село.

Юри Галев,докато все още беше сред живите и се изживяваше като президент на ФК "Рилски спортист" и какво ли още не...

Юри Галев,докато все още беше сред живите и се изживяваше като президент на ФК "Рилски спортист" и какво ли още не…

Твърди се, че двамата са били линчувани, за да не пропеят. Най – вероятно тази участ е очаквала и Кривовратия, който е бил тъкмен за главатар на Килърите от Червен бряг. Изглежда обаче, че Н.Н. е зацепил, какво ще го сполети, ако той очисти Юри Галев и в последния момент се изнизал като прани гащи.

Кривовратия излязъл доста изобретателен и казал, че не се занимава с убийства, а в крайна сметка дори успял да се отдръпне невредим от бандата на Килърите. За да се прехранва биячът се върнал към добре познатите дребни кражби. Последно обаче Кривовратия явно се е полакумил и понечил да направи голям удар заедно със свой авер. Този факт доведе до техния арест, когато двамата бяха спипани в опит да продадат огромни количества медни проводници. Кривовратия и неговия ортак са ошушкали стабилно склад за военновременни запаси, което доведе до тяхното задържане.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *