Кристина Димитрова заприличала на лелка с корделки

0
Кристина Димитрова

Кристина Димитрова заприличала на леличка с корделки, твърдят завистливи представители на родния шоубизнес. Според тяхното вещо мнение, някогашната секс бомба на естрадната музика, съвсем се е спарушила и увяхнала като отдавна откъснато цвете.

Повод за грозните обиди по адрес на Кристина, която действително беше неосъществимият блян за деветдесет процента от българските мъже, станала скандална снимка на папарак, който уловил певицата без никакъв грим по лицето. На нея Димитрова изглеждала съвсем невзрачно, с което дала възможност на завистниците да я одумват.

Сабрина

Преди малко повече от десет години, примата беше известна с прозвището Криси Секса, а мнозина я сравняваха с италианската звезда от златните години на диско музиката Сабрина Салерно. Това накара много от нейните колежки да я намразят, защото завиждаха на лекотата, с която покоряваше мъжките сърца.

Преди известно време, самата Силвия Кацарова призна, че всички певици са изпитвали известна доза злоба по адрес на Кристина. Това ги карало да я гледат отвисоко, но всъщност всички и завиждали до безумие.

Въпреки славата си на месоядка, Кристина Димитрова така и не можа да влезе в скандалната хроника на онези години. Според самата нея, тя е имала две любови през живота си – футболистът на ЦСКА Георги Димитров и Агент Тенев, от които има по един син.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=R2n31_-Cp3Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *