Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кристина Димитрова и Орлин Горанов се разминаха на косъм от смъртта при взрива в Бостън!

Късметът на Орлин Горанов и Кристина Димитрова ги спаси от трагедия

Стотици бяха ранени при взривовете в Бостън

Стотици бяха ранени при взривовете в Бостън

Любимите на поколения българи певци Орлин Горанов и Кристина Димитрова, избягнаха смъртта при взривовете в Бостън. В момента двамата са на турне в САЩ и в деня на трагедията са били именно в този град. Това съобщи съпругата на изпълнителя Валя и допълни, че за щастие са се отървали невредими.

По стечение на обстоятелствата, в момента на терористичния акт и двамата са били извън града. Решили да се поразходят до огромен МОЛ извън пределите на мегаполиса и това ги е предпазило от неприятности. Валя разказва, че с Орлин Горанов говорили по телефона, а минути след приключване на разговора им, взривовете в Бостън избухнали.

Взривовете в Бостън

Взривовете в Бостън

За ужасът на взривовете в Бостън разказва българката Силвия Вълева, която с интерес наблюдава традиционният маратон в града. Малко преди идването на състезателите към финалната права, полицаите нареждат на хората от публиката на бягат и обявяват, че състезанието се отменя. Не дават повече обяснения.

„Първият взрив не беше много страшен. Просто се обърнахме и помислихме, че най – вероятно звукът идва от някоя стара кола, или от оръдие. Защото в този ден се чества празника на патриотите в Бостън и да гърмят с оръдия е нещо като традиция. Секунди след това обаче избухна втората бомба, която беше ужасяваща”, споделя пък нашенецът Кристиан Русков, който също е бил в опасна близост до мястото на трагедията.

Припомняме, че взривовете в Бостън избухнаха в деня на традиционният маратон. Терористичният акт окървави празника, десетки загинаха и бяха ранени.

Виж видео от ужаса в Бостън:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *