Кристина Димитрова е новата муза на Веско Маринов

1
Веско с нова любов

Оказва се, че дуетната половинка на Орлин Горанов е най- близкият на човек на изпълнителя на „Горчиво Вино“  и “ Нашата полиция“. Тя е неговата основна опора в тежкия период след раздялата с голямата му любов Цветанка. Звучи невероятно, но е факт!

От няколко седмици Криси и Веско сериозно са зачестили срещите си и по всичко личи, че отношенията им са много повече от чисто колегиални. Лицето на Маринов грейва в широка усмивка, щом зърне русата си колежка. Тя пък с вълнение припка към уговоренето рандеву за място.

Пред изпълнителя на полицейския химн блондинката винаги се появява наконтена. Последният път се бе издокарала с палтенце от кожа и секси ботуши на висок ток, придаващи още повече елегантност на и без това запазената за годините й фигура.

Кристина Димитрова интимничи с Веско Маринов

50- годишните естрадни звезди се наслаждават на компанията си в закътани столични заведения, обикновено в квартала, където живее Веско Маринов. Певецът явно не иска да напуска собствената си територия и да се подвизава в махалата на Криси, чието жилище е в съседство до столичен мол. Самата тя няма нищо против да навестява Веско и да споделят заедно радостите и тревогите си на раздумка.

Кристина Димитрова е новата муза на Маринов. Певецът явно чувства колежката си толкова близка, че си позволява да интимничи с нея и на обществени места. Слизайки от колата си, той няма търпение да докосне Криси по ръката. Това обаче не му е достатъчно. Прясно разведеният Веско бързо прибягва и до още по- интимни жестове- целувка, последвана от заравяне на лице в косата и вдъхване аромата на Кристининия парфюм. Ах, какво усещане !

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *