Кристен Стюарт не ползва парфюм, но ще го рекламира

0

Кристен Стюарт неочаквано сподели, че никога не е ползвала парфюм. Тя не си пада по този вид козметика и не обича да се залива с цели шишета изкуствени миризми.

Въпреки това звездата на сагата „Здрач“ тази дни сложи подписа си под рекламен договор за новия аромат на Balenciaga – Florabotanica. Освен, че ще бъде рекламно лице на парфюма, тя ще е задължена да го ползва през цялото време на кампанията и да ухае на него. Тя обяви, че е харесала новия аромат и няма нищо против да го ползва.

Актрисата от „Снежанка и ловецът“ каза и че е много щастлива, че се е сбъднало желанието й да работи с известния дизайнер Nicolas Ghesquiere. Размишлявайки за превратностите в живота, актрисата споделя, че като тийнейджър предпочитала да играе с братята си, падала си малко мъжкарана и не й харесвало да сваля момчета като съученичките си, които обличали сутиените на майките си и се заливали с техните парфюми. На какво е ухаела тогава и сега Кристен, можем само да гадаем. Най-вероятно на сапун, защото все още не е дала изявление, че не харесва и сапуните.

 Брюнетката казва за новия аромат, че е много жив и натурален и че със сигурност е подходящ за младите момичета и те ще се влюбят в него. Без значение, че не си пада по козметиката, актрисата е след най-добре платените в Холивуд в момента. Това издаде списание „Форбс“ и изчисли, че само миналата година от сагата „Здрач“ тя е прибрала в сметката си 12,5 милиона долара, а от останалите си филми процент от печалбата, като натрупала още 22 милиона. А сега вече няма нужда да се харчи и за парфюм, защото ще го притежава безплатно.

 

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/CaGoLitq0Tg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *