Криско си грабна гадже от „Мис България“

0

Криско1Красивата моделка Велина Узунова, която беше участничка  в телевизионното  риалити Мис България стана новото гадже на  Криско. По примера на кака си Райна, от която се учи, Велина доста бързо усвои занаята по свалячество и то с известни ергени.

Още като излязала от шоуто, тя получила букет червени рози, на който пишело „от обожател“. Тя дълго се чудила кой й е обожателят, докато разбрала, че е Криско. Оттогава двамата са неразделни по купони и дискотеки, а тя пълни профила си във Фейсбук със замъглени снимки, на които са двамата.

След всяко негово изпълнение в Музикална академия, кандидат-миската разгорещено агитира всичките си приятели да гласуват за него. Страхотен е. Неустоим е! Най-добрият! – цирика тя в профила си и май само заради нея и приятелите й той все още не е отпаднал от шоуто, защото наистина освен рап, друго не може да пее. Велина Новата двойка едва ли ще издържи дълго, но миската от Сандански не го знае. Тя смята, че е неотразима и той ще бъде вечно неин, но певецът има навика да сменя мадамите като носни кърпички.

Няколко месеца той плътно се движеше с Мика Стоичкова и въпреки че тя твърдеше, че са само приятели, папараците успяха да ги изловят в далеч не само  приятелски пози. На Мика й писна от клюките и от прословутата стиснатост на рапъра и му би шута. Малко преди нея Елица на Стунджи за кой ли път остави Стунджи, за да се хвърли в леглото на певеца, който кой знае защо всички женички смятат за неустоим. Двамата бързо се наситиха един на друг и Елица си тръгна с подвита опашка. А Стунджи за кой ли път си я прибра.

Философията на Криско е пък да не се ангажира за дълго време само с една жена, а да прескача като пчеличка от цвят на цвят. Така тръпката винаги е налице, а ангажиментите му към мадамите не стигат до купуването на пръстен и скъпи дрешки Отървава се само с няколко вечери половината от които си плащат самите те.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zB2Kryw5CJc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *