Крисия стана собственост на Слави и БТВ с робски договор

1
Чаровницата от Разград е фаворитка на България в касти нга на Слави за партньорка на разказвача на вицове г-н Андреев
Чаровницата от Разград е фаворитка на България в касти нга на Слави за партньорка на разказвача на вицове г-н Андреев

Родителите на талантливата Крисия са в шок, тъй като се наложило да подпишат договор със Слави Трифонов и БТВ, като с истински господари и  робовладелци. Почти е ясно, че красивото момиче от Разград ще стане партньорка на г-н Андреев, защото вече са взети крути мерки то да стане собственост на шоуто и телевизията, шушукат изумени роднини.

В договора било записано, че Крисия няма право да пее където и да било в продължение на една година, без Слави да й подпише разрешение. Тя няма право да участва през това време и в други телевизионни формати. Същите договори са подписали и родителите на Гери и Симона. Двете сладурани явно няма да са пълноправни партньорки да г-н Андреев, но телевизията сигурно смята да ги използва, или самият Слави да ги включва в други предавания, защото стана ясно, че деца вдигат рейтинга до небето.

Като доказателство за тези доста шокиращи договори се появи и пълна цензура в Ютуб. Всички изпълнения на Крисия са изтрити по нареждане на БТВ Медия груп с аргумент, че се нарушава авторското право на медията. А за авторско право пък се претендира тогава, когато има договор. Явно с родителите на красавиците договор е подписан и то преди да бъде излъчен победителят в конкурса.

Слави буквално уцели десятката с красивото и талантливо момиченце от Разград. Говори се, че Крисия му върнала рейтинга, тъй като хората били влюбени в таланта й и искали да я гледат. Но вече не могат да я гледат в мрежата за видеосподеляне, а ще трябва да дебнат да се появи в Шоуто на Слави. Тя буквално е заключена в златна клетка и може да си пърха вътре колкото иска, но вън не.

Договор – добре. Така е редно, макар че зритлите са малко измамени с неприключилия конкурс и свалянето на песните на детето. В същото време изпълненията на Симона Иванова в този момент си стоят в Ютуб неизтрити…

Но нашият въпрос е друг. Крисия не е първото дете, което се заробва от Слави с договор. Много таланти минаха през различните конкурси, организирани от Дългия. След това тези таланти просто изчезват. Някой ги експроатира, трупа рейтинг и накрая те потъват в небитието. Особено тези от „Гласът на България“, които още си чакат песните и договорите.

Договор, но не може ли за цялостна кариера, питаме ние. Не да използваш някой талант временно и после да го изхвърлиш. Първото не е ли по-достойно и по-професионално, та даже и по-човешко?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/NlL0kG23ZJI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Веднага след като прочетох статията влезнах в YOUTUBE и си пуснах без проблем клипове на Крисия .Стига сте си измисляли глупости само и само някой да ви забележи.Жалки сте !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *