Крисия назначена с два бона заплата при Слави

0

krisiq-slavi1Малката Крисия Тодорова ще взима два бона хонорар като екранна партньорка на господин Андреев в „Шоуто на Слави“. Преговорите за възнаграждението на гласовитото момиченце от Разград провела майка й,  която  успяла без колебание  да извоюва сериозната сума.

 Парите всъщност ще получават родителите на детето , тъй като то е непълнолетно и така се полага по закон. Възможно е и да се влагат в специална сметка на нейно име, откъдето ще може да ги изтегли при навършване на пълнолетие, но този варианнт не устройвал никого. Харчовете по новата звезда и обучението й ще са големи и парите трябват на семейството сега, а не след 9 години.

Крисия ще снима  първия епизод със свое участие още този четвъртък, а прощъпулникът й  ще се излъчи в петък на запис.

Деветгодишната чаровница, която успя да омае цяла България,  няма да е единствената партньорка на господин Андреев.

Тя ще се редува с Тереза Тодорова през седмица. Тереза и досега  участваше в рубриката на шоуто „Запознай се с малките“ и партнираше на г-н Андреев, чието малко име пък е слабо известно, след като той се представи с фамилията си в началото на участието си и  всички се обръщат към него така. Пълна случайност е , че фамилиите на двете момичета са еднакви, те даже и не се познават. Крисия не е виждала и самия г-н Андреев на живо.

Той пък гледал кастинга с интерес, но не споменава коя от трите певици му е любимката, за да не обиди останалите. Пък и без това нямал право на глас при избора й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/53C51UTe_SM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *