Крис Хъмфрис пак се влюби в „близначка“ на Ким

3

След бурната раздяла със съпругата си Ким Кардашиян, известният баскетболист Крис Хъмфрис отново е горещо влюбен. Новата му изгора е 25-годишната дама Фатмире Синанаж.

Двамата са са заедно вече пети месец, което си е своеобразен рекорд, коментират неговите съотборници. Звездният му брак с Ким продължи два месеца и 12 дни, а новата връзка трае вече пети месец. Крис и Ким се разведоха след бурен скандал. Вестниците още не бяха спрели да коментират сватбата им, когато се наложи да преминат светкавично на развода. Реалити – героията не изтърпя капризите на съпруга си и сложи изненадващо край. Фатмире се облича по същия начин като Ким, двете имат силна прилика в чертите на лицето и може да бъдат взети за сестри, еднакви са жестовете им, дори се обличат и позират еднакво. Даже имат еднаква предразположеност към затлъстяване и се мъчат да пазят форма.

Баскетболистът отрича връзката си и твърди, че двамата не са нищо повече от приятели. Папараци обаче ги хванали на плажа в далеч не толкова приятелска поза. Фатмире внезапно се запалила по баскетбола и ходела на всеки мач на Крис. Той пък от своя страна галантно поканил и семейството й и им предоставил ложа за ВИП посетители.

Любопитното е, че преди да се ожени за Ким, баскетболистът имал друго гадже. То било пълно копие на съпругата му и сегашната му приятелка.

Ким Кардашиян – известната, защото е известна. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *