Крис Браун отново сваля Риана

0
Риана и Крис отново са си близки

Бившето гадже на Риана скандалният Крис Браун, който я смля от бой преди 3 години, отново си проправя път към сърцето й. Отдавна зад океана се говори, че изпълнителката на „Man Down“ и скандалният й колега отново са затоплили отношенията си, но се правят на ощипани.

Явно изпълнителката бързо е забрави побоя, който й нанесе Крис

Доказателство за този факт е, че преди броени дни Риана и скандалният певец бяха засечени заедно в популярен клуб. Факт е, че Риана и изпълнителят на Don’t Wake Up“ са отишли в тузарското заведение поотделно, но между тях бързо прехвръкнали искри, а и не изглеждали никак изненадани от присъствието на другия в нощното заведение. Въпреки че звездите на пръв поглед само си разменили любезности от куртоазия, Крис Браун сюрпризирал своята  екс половинка с две скъпи маркови бутилки шампанско, които тя пък не само че не отхвърлила, но и приела с удоволствие и закачлива усмивка.

Присъстващи на публичната свалка между бившите любовници констатират, че вероятно Крис отново е успял да се намърда в леглото на Риана, но заради миналото тя изчаква да види, дали наистина се е променил побойника.

Риана и Крис Браун отново въртят любов!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *