Кражбата на БМВ- то на Черната Златка се оказа лъжа!

0
Златка Димитрова
Черната Златка с поредица от лъжи

В последните няколко седмици, скандалната Златка Димитрова се оплете в лъжи, като това беше поредният  жалък опит да вдигне малко шум около себе си.

Черната Златка не се появи в предаването „На кафе„, като мотив за това беше, че са й  откраднали джип BMW. След това стана ясно, че не било джип, а било кола, която не била толкова скъпа. Малко след това пък, златотърсачката обяви, че не се притеснявала, защото гаджето й  Мирослав ще й  купи нов автомибил. Всичко това е било PR хитринка, с която плеймейтката е искала да си вдигне рейтинга. Разследване на МВР показа, че няма открадната кола, няма и подадена жалба от въпросната Златка. Сексбомбата направи поредица от безплодни лъжи в социалните мрежи, като се правеше на важна и интересна.

След като стана ясно, че е нямало никаква кражба, комшии на знойната красавица споделиха, че никога не са я виждали да кара BMW, а автомобилът и бил Renault, сглобен в съседна Турция. Черната Златка живее в софийския квартал Манастирски ливади, като и там е предизвикала тема за разговор в местния клюкарник. Все пак истината винаги излиза наяве.

Златка Димитрова прави всичко възможно да задържи медийния интерес към себе си. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *