Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Краят на света ще е на 21 декември тази година

Апокалипсис

Ще настъпи ли краят на света през 2012г

Според уфологът Ценко Симеонов, краят на света ще се състои на 21 декември 2012 г., но това няма да е края за всички, а само за лошите и негативни хора. Ценко откри странен череп, за който се твърди, че е извънземен и до момента произходът остава неразгадан.

Ценко Симеонов е от Асеновград и е имал среща с извънземни. Черепът, който той откри преди няколко години в Родопите е бил в основата на срещата му с представители от друг вид. Той разказва, как една нощ се е събудил от ярка светлина в стаята му, а след като излезнал навън видял космически кораб над съседната къща. Именно „зелените човечета“ са му разкрили какво ще се случи в последния месец на 2012 г. Още в началото на деня по цялата Земя ще има адски катаклизми и ще настъпи истински апокалипсис, но той ще засегне само лошите хора, които не заслужават да оцелеят за новият цикъл на Земята. Ще останат само хората с чисти души и децата. Според Ценко лидери на хората ще бъдат така наречените „индигови деца“. Те били кръстоска от представители на двата вида – човешки и извънземен и от няколко години обитават нашата планета. Тези лидери ще приютят избрани хора на техните космически кораби, докато апокалипсисът изчезне. Това ще бъде период от около 8 месеца, след което всички ще бъдат върнати обратно на Земята, но ще имат силно развити способности и ще започнат да изграждат на ново цялото човечество

Ценко Симеонов

Ценко Симеонов и уникалното му откритие

.

Черепът, който откри уфологът преди години е изследван в множество лаборатории по целия свят, но никой учен не може да разкрие истинският произход на уникалната находка. Дали това е извънземно и дали твърденията на Ценко Симеонов са истина, можете да преценте сами, но не е лошо хората да се вслушат в думите за края на света и да помислят малко за планетата, която всички обитаваме.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Краят на света ще е на 21 декември тази година

 1. Бодуров Отговор

  31.01.2013 в 17:10

  „““Гигантски катаклизми очакват Земята – му доверили извънземни.
  „Краят на света ще настъпи на 21 декември 2012 г. Още с изгрева на слъцето на Земята ще започнат гигантски катаклизми и ужасяващи разрушения“““.
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
  Хайде сега да Ви предложа една ИСТИНА-ОЧИ В ОЧИ….
  –ТОЗИ ЦИТАТ Е СЪЧИНЕН ОТ АВТОРА НА СТАТИЯТА–Станимир Тенев.
  Какво ще му кажете–за това ,че е употребил името на Ценко Симеонов за да си вземе хонорара.
  и да забрави за тази статийка–-и помията ,която ще се излее върху човека…
  Познавам лично Симеонов и от миналата година се каня да напиша това,
  тъй като той е скромен и честен човек и мисля ,ЧЕ КАТО НЕГОВ ПРИЯТЕЛ МУ ДЪЛЖА ПОНЕ ТОВА -ДА ВИ КАЖА ИСТИНАТА!
  Благодаря за вниманието Ви!
  Д.Бодуров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *