Кръстиха мост на Чък Норис! Наред е улица „Бат Бойко“!

0
Чък Норис

Нов мост свързващ Австрия и Словакия, може да бъде кръстен на холивудския тежкар Чък Норис. Това стана ясно, след като карате героят оглави убедително онлайн анкета за  име на новото съоръжение, което ще се извисява над река Морава. Той изпревари по популярност дори Майка Тереза и императрицата на Австро-Унгария.

Въпреки че Чък Норис често е обект на солени подигравки, той е известна филмова звезда. Изградил е колоритни и героични образи в Самотния вълк Маккуейд, Уолкър Тексаският рейнджър, Делта форс и Изчезнал по време на акция.

Окончателното решение за името на моста все още не е взето, като това ще стане на регионално събрание. По този повод областният управител Павол Фресо заявява, че преди всичко ще се има предвид реалното желание на хората, които очевидно са изразили своята воля в онлайн анкетата, където Норис води повече от убедително.

Чък Норис

„Ще направим всичко възможно, за да запазим доверието на гражданите и да уважим техния глас. Ще търсим възможно най-компромисния вариант, от който всички да останат доволни” – казва губернаторът.

Гласуването ще приключи през април. До този четвъртък, 1 157 души са подкрепили холивудската знаменитост, което е 74 % от всички участвали във вота. На второ място се нарежда светицата Майка Тереза, която изостава далеч назад с незавидната подкрепа от 8 на 100.

Видео факти за Чък Норис:

http://www.youtube.com/watch?v=idjC8I152lU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *