Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Крастави роми пръснаха бацили във фонтаните пред НДК

Въпреки табелите „Къпането забранено“, фонтанът пред НДК се превърна в обществена къпалня. В следобедните часове тумби роми се изсипват пред един от символите на столицата и се бухат в басейнчетата да се плацикат. По сигнал от граждани ХЕИ вече извършват проверки на водата за зарази. Хората се притеснили, че   мургавите нарушители разнасят опасни болести, тъй като някои от тях имали доста болнав вид.

Към един – два часа следобед започват да прииждат групи малки ромчета. Скачат във фонтана направо с дрехите и обувките си. Възмутени хора се опитват да ги извадят като им правят остри забележки, но циганетата се заливат от смях и не обръщат внимание. Веднъж дори напръскали възрастен господин, който им се разкрещял.

Охраната на НДК изобщо не ги закача, разказва вбесена пенсионерка, която всеки ден ходи в градинката. Отишла да лично да им сигнализира за нарушителите. Охранителите обаче й отвърнали, че нищо не могат да направят. В задълженията им влизало само да

И българчетата се джабуркат във фонтана

пазят сградата, но не и градинката. Пък и да им да ги извадим, на другия ден пак ще се върнат, обяснили на жената.

Ромчетата, които идват да се къпят във фонтана на НДК, просят и мият стъклата на автомобили на бул. Евлоги Георгиев. Като им стане много горещо, отскачат да се поплацикат във водата, разказват свидетели. Редовни посетители в градинката обаче забелязали, че някои от хлапетата имат отворени рани по ръцете и краката. Може да са болни от краста и да водата, коментира пенсионерка, която си разхожда кучето в градинката.

Не само циганчетата обаче нарушават заповедта да не се влиза във фонтана. Абитуриентите от близките до НДК гимназии по традиция също влизат във водата да се плацикат. Въпреки че глобата е 100 лева за нарушаване на забраната, никой не е санкциониран.

ВИЖ как малки ромчета се подмиват във фонтаните на НДК. ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *