Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кръстьо Лафазанов пак ял бой от жена си

Кръстьо Лафазанов

За пореден път в пространството плъзнаха слухове, че невероятният комедиен актьор Кръстьо Лафазанов редовно е шамаросван от съпругата си Елена. Ако мълвата е вярна, то той е класически пример за малтретиран мъж, който е склонен да изтърпи абсолютно всичко в името на любовта.

Най – лошото от всичко обаче било, че хората започнали да го одумват непрекъснато, а това страшно много вредяло на кариерата му. Защото където и да отидел, всеки започвал да го майтапи и в края на краищата се налагало да губи по време на пазарлъците за пари.

Лафазанови

В определени среди се говори, че Лафазанов отдавна е станал обект на подигравка за по – злонравите си колеги. Редовно ходел без пукната пара в джоба, защото Елена прибирала всичко – до последната стотинка. Банковите сметки на семейството също се държали еднолично от нея, а именитият й съпруг трябвало да се моли дори за най – малкото нещо.

След поредица от продължителни преговори, актьорът успял да си издейства дневна дажба от по 10 лева, защото съвсем до скоро получавал едва по 7 левчета от семейния бюджет, за да посрещне насъщните си нужди на работа.

Веднъж Любо Нейков, който е пряк началник на Кръстьо Лафазанов в „Комиците” се осмелил да повдигне въпроса пред енергичната Елена и заявил, че този тормоз се отразява пагубно върху работата на неговия приятел и неин съпруг. Какво е отговорила жената на Лафазанов не се знае, но Любо си тръгнал във видимо лошо настроение.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *