Красивата Хюлия вижда гадже преди смъртта си

0
Хюлия Маджарова
Хюлия Маджарова

Гаджето на Иван Иванов е в основата на разкриването на зверското убийство на 22-годишната Хюлия Маджарова, научихме от източници във варненската полиция.

Хюлия Маджарова Иван и Хюлия са били съученици и са имали връзка преди повече от 5 години. След това обаче тя е имала още няколко връзки, които Иван приемал много трудно. Манията му по красавицата от село Белоградец ставала все по-силна с течение на времето, въпреки че вече живеел с друго момиче. Точно настоящата му приятелка ще бъде ключовият свидетел за престъплението, което Иван е извършил.

Хюлия Маджарова бе открита от баща си мъртва в лозе на стария път Варна-София. Последният човек, с когото е видяно момичето, е съученикът й Иван, който за пореден път дошъл да се види с нея в родното й село. Двамата са имали много скандали и всички те са били свързани с отказа на момичето да бъде с бившето си гадже. Той трудно приемал, че не могат да бъдат заедно и дори настоящата му приятелка, с която живеел, била наясно с болното му влечение към Хюлия.

Иван е разпитван веднага след като Хюлия е изчезнала, но е пуснат, защото си е осигурил алиби. След намирането на трупа на съученичката му той вече е бил напуснал страната, а през това време приятелката му не е знаела за убийството на съперницата си в любовта. При разпита й, след като Хюлия вече е открита мъртва, тя е отрекла версията на Иван за нощта на убийството. Точно затова гаджето на убиеца ще е ключовият свидетел на прокуратурата, освен ако Иван не реши да направи пълни самопризнания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/hvPtqF4GkN8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *