Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Красимир Балъков стана брокер

Красимир Балъков

Красимир Балъков

Легендарният български футболист напук на кризата, завъртя доста успешен бизнес с недвижими имоти. Краси Балъков се е ориентирал много добре на пазара с недвижими имоти и работи само с  платежоспособни клиенти. Бившият национал главно прекупува и продава къщи в живописни планински региони на чужденци. Красимир Балъков  е насочил бизнеса си до голяма степен и в околията на своя роден край. Балата е родом от село Хотница, Великотърновско и от години  самият той  се разполага в обширно имение в града на болярите, именно затова  екснационалът е   сметнал, че е добре запознат с пазара в този регион и би могъл  да се превърне в един проспериращ брокер.

Петър Александров и Красимир Балъков

Петър Александров и Красимир Балъков

Краси Балъков  потвърждава своето предположение и съумява да търгува  доста успешно и с имоти от красивата стара столица, както и доста предпочитаната  от туристите дестинация, а именно китното село Арбанаси, което се намира само на 5 км от Велико Търново. Въпреки кризата, която успя да нанесе значими щети  на повечето видни бизнесмени у нас Красимир Балъков не се оплаква.  Легендарният футболист не бил забелязал да има някакъв по особен спад на сделки. Единственото притеснение на Балъков е от страна  на качественото предлагане на имоти, което според него значително намаляло.

Все  по –  трудно ставало за брокера да открива хубави, но и евтини имоти в града на болярите или планинските региони от страната, за да съумява да задоволи високите критерии на клиентите си. Чуждестранните купувачи на Балъков  били предимно англичани или белгийци, които определено знаели какво търсят и на каква цена. Като цяло бившият национал  е изключително доволен от бизнеса си с недвижими имоти, напук на кризата и всички произтичащи от нея неблагоприятни ефекти върху пазара у нас.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *