Краси Радков замесен в измама за 2 бона, Слави го защитава

0
Краси Радков

Името на актьора Краси Радков от „Шоуто на Слави”, беше замесено в кокошкарска измама за две хиляди лева. Това станало, след като импресарио – самозванец, се представил за упълномощен от популярния комик, да го представлява пред потенциални клиенти и да му урежда участия в обществени и частни партита.

51 годишният Петьо Коновски въртял далаверата с Краси Радков през 2008 година. Тогава той успял да примами жена на шестдесет години от Вършец да му даде близо две хиляди лева, които ужким били капаро за участие на Радков в нейно частно парти.

Сашо Роман

Коновски се представял за актьор на свободна практика и освен комикът обещал, че ще докара на крака и популярният певец Сашо Роман за юбилея на лековерната дама.

Тя наброила на импресариото исканата за предплата сума и зачакала, да бъде уважена от свидните гости на юбилея си. Заедно с родата чакали появяването на „много ангажираните” Радков и Романов цялата нощ, но така и не дочакали нищо. На сутринта рожденичката се усетила, че хитрият мениджър я е преметнал и ревнала в полицията.

Ченгетата назначили проверка по случая и стигнали чак до биг боса Слави Трифонов, който бил задължен да декларира, че никой от служителите във фирмата му „7/8” не е поемал каквито и да е ангажименти за участие на парти във Вършец. Така, четири години след като осъществил измамата, фалшивият импресарио Петьо Коновски бе осъден на осемнадесет месеца условно от съдът в Берковица.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=K9HHroBephM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *