Кръщелник на Бойко Борисов станал опасен бандит

1
Бойко Борисов

Сирачето на което Бойко Борисов стана кръстник преди около десет години, се е превърнало в опасен разбойник и крадец. Людмил Тошев злоупотребявал с името на премиера, за да върши най-различни безобразия в София.

От Столична дирекция на вътрешните работи споделиха, че името му вече е замесено в безброй кокошкарски прояви, измами и кражби, но отказаха да уточнят официално какви точно са неговите престъпления.

В средата на 2002 година Бойко Борисов, който тогава изпълняваше длъжността Главен секретар на МВР, стана кръстник на възпитаника от дома за деца и юноши в Благоевград. Сълзливата предистория на този акт разказва, че мургавото хлапе случайно срещнало Борисов около Националния дворец на културата и започнало да проси пари от него.

Бойко Борисов и Людмил Тошев

След това написало писмо до настоящия министър-председател, в което го умолявало да му намери работа и да стане негов кръстник. В писмото лукавият хлапак обяснявал нашироко колко харесва генерала и че си лягал с мечтатата той да бъде негов духовен кръстник.

Борисов приел хвърлената ръкавица и сърцато сбъднал въжделенията на нещастното сираче. От този момент нататък, Людмил започнал да мами и да краде с пълни сили. Отначало стартирал с малки измами в Благоевград, но след това се преместил в София, където започнал да изкарва по няколко бона на месец от различни мошеничества.

Обикновено Людмил Тошев се появявал неканен в различни фирми и се представял като близък роднина на ББ. Възползвайки се от името на известния си кръстник, той изсмуквал доста средства под различни предлози.

Какво може да ядоса ББ?

http://www.youtube.com/watch?v=dyJSEH2Boho

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Той не е единствения,има много които афишират с името му и постигат каквото си искат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *