Красавица продава душата си на Дявола за 12 500 евро

0
Момиче с пари

Красива московчанка обяви собствената си душа за продан в интернет. 26 годишната дама оценила своята оферта на 12 500 евро, или около половин милион рубли. В описанието на „стоката” тя написала, че душата й е без рани, немного употребявана и „изглежда като нова”.

Според сведения от руските медии, към момента абсолютно никой не е проявил желание да закупи странния продукт. За сметка на това обаче, замечтателната Екатерина Игонина получила цял куп други оферти, имащи отношение повече към нейното младо тяло.

Мъжете предпочитат хубави дупета пред душите на дамите

Катюша получила точно 28 предложения за брак от различни представители на силния пол, сред които двама американци, един японец и един ирландец. Поканите за сексуална близост от различни самци пък били повече от 2 000, а предложенията за работа като проститутка или стриптизьорка не по – малко от петстотин.

А иначе причината за странната обява била съвсем прозаична. Рускинята, която иначе работи като мениджър в голяма руска компания, просто искала да направи ремонт на жилището си и пресметнала, че за това й трябват точно 12 500 евро. Понеже нямала откъде да вземе парите, спонтанно решила да пробва с идеята за продажба на душата си, пък каквото стане.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=cEGcNACF4G8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *