Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Красьо Черния плаща 10 000 лева глоба за укриване на 100 бона данъци – с видео

4erni4kiqБлизо 100 000 лева данъци е укрил Красьо Черничкия. Престъплението е извършено в периода 2006- 2008. Плевенския ортак на съдии от ВСС ще заплати само глоба от 10 000 лева.

Междувременно днес започва делото за лъжесвидетелстване срещу Красимир Георгиев- Черния. То бе повдигнато след като при първоначалия разпит бизнесменът заявява, це се познава само с двама висши магистрати– Стойко Стоев, член на ВСС и Румен Лазаров, плевенски окръжен съдия. В хода на

Стойко Стоев познавал Черния преди да стане член на ВСС

Стойко Стоев познавал Черния преди да стане член на ВСС

разследването обаче става ясно, че Красьо Черния е поддържал контакти поне с 14 висши магистрати.

Съдии, заподозрени в контакти с плевенчанинът, разказват, че той сам ги търсел и им предлагал помощта си, за да бадът избрани за членове на ВСС. Никога обаче не ставало дума за пари. Според някои, лобистът спекулирал с имената на членове от ВСС , само за да убеди по- лесно „клиентите” си. При разпита обаче заподозрените в контакти с Красьо Черния съдии казват, че са се срещали с него само от любопитство, но никога не са го търсели за услуги.

Името на Красимир Георгиев е замесено и в други далавери, в

Величко и Десислава

Величко и Десислава

които си е партнирал с ректора на Свищовска Академия Величко Адамов. Строителната фирма на Черничкия е получавала поръчки от учебното заведение, за извършване на ремонти в студентските общежития. Величко и Красьо били доста близки приятели, което си пролича от скандални снимки, на които се вижда как двамата въртят гьобеци с фолк- певицата Деси Слава.

Красьо Черния явно е имал и сериозно влияние в академичните среди, тъй като незаконно прехвърля сестра си от Търновския в Софийския университет.

Величко Адамов бил само научен ръководител на дисертацията на Красьо Черния. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *