Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Красьо Черния набутал сестра си в СУ през задния вход – с видео

krasio 4Красимир Георгиев, по- известен като Красьо Черничкия, незаконно прехвърлил сестра си Даниела от Търновския в Софийския университет. Студентката била записана в специалност право, само че прескочила два курса и от втори, в Алма Матер вече станала четвърти.

След две години в Търново, на сестрата на Черния явно й се приискало да види какво е в столицата, а и да завърши по-бързо. Даниела Георгиева изненадващо цъфнала в списъка

Красьо Черния с преподаватели от Свищов

Красьо Черния с преподаватели от Свищов

на правистите от четвърти курс в Юридическия факултет в СУ. Била записана тихомълком в края на септември м.г., без да държи никакви преравнителни изпити, въпреки че във Велико Търново била във втори курс. Никой от новите й колеги не я познава, нито са я виждали по изпити.

Далаверата станала с помощта на скандално нашумелият декан на Юридическия факултет Тенчо Колев. Красьо Черния

Черния пусна пипара и в Алма Матер

Черния пусна пипара и в Алма Матер

се свързал с него, брагодарение на съпругата му Мария Дундова- член на ВСС. Какта се разбра миналата година, Красьо Черния помогнал за назначаването на доста съдии срещу заплащане. Досега няма последствия нито за Красимир Георгиев, нито за въпросните висши магистрати ползвали услугите на плевенчанина.

Само за няколко месеца, Тенчо Колев се оказа замесен в два скандала. Първо, беше разкрита измама, при която деканът надписвал повече часове на свои приближени от катедрата по „Международно право”.Поради което, професори взимали по няколко хиляди на месец. После Колев се оказа, че има пръст и в скандала със закупената специализирата техника за над 1 млн.лева, която от една година събира прах и стои под ключ.

Борис Велчев за списъка с магистрати на Красьо Черния. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *