Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кръгът „Монтерей“ не иска леля Цецка за съседка – с видео

Цецка Цачева не случи на комшии !
Цецка Цачева не случи на комшии !

Новите съседи на Цецка Цачева въстанаха срещу новодомката. Новината за преместването на председателката на Парламента в дипломатическа кооперация в кв. „Изток” беше посрещнато с неодобрение и подигравки от останалите обитатели на ведомствения дом.

Леля Цецка ще се намърда в апартамент 180 кв.м. Въпреки че и другите живущи във ВИП сградата са на държавна хранилка и не плащат нищо за просторните си жилища на ул. „Жолио Кюри”, те открито

Любен Гоцев се подсмихва под мустак при новината за новата им съседка
Любен Гоцев се подсмихва под мустак при новината за новата им съседка

роптаят срещу новата си съседка. Особено недоволни са комшиите от кръга „Монтерей” ген. Любен Гоцев и Виктор Вълков, които ще живеят врата до врата с леля Цецка. Старите „кучета” още от сега злословят и пускат язвителни шегички по адрес на Цачева. Двамата били чути да си коментират, че новата съседка няма да става за секс и на нейно място искали депутатката от „Атака” Калинка Крумова.

Монтереецът Виктор Вълков
Монтереецът Виктор Вълков

Когато беше избрана за шефка на Парламента, Цецка Цачева първоначално отказа да вземе ведомствено жилище. Капризът й беше задоволен и тя получи просторен апартамент на „Петте кьошета”, който изсмукваше по 750 лв. месечно от бюджета на Парламента, а сметките се поемаха от НСО. Тамошните й съседи също не хранят топли чувства към нея и неведнъж за избухвали сериозни скандали между комшиите.

Предишният обитател на новото жилище на леля Цецка в кв. „Изток” беше настоящата евродепутатка Антония Първанова, по- известна като Тони Фарма. В дипломатическия блок съжителстват бивши соц. величия и новите силни на деня.

Цецка Цачева често е мишена на подигравки и то не само от страна на комшиите си! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *