Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Крадците вече посягат и на билетните автомати в трамваите

avtomatИзобретателни апаши намериха нов източник на доходи – автоматите за билети в столичните трамваи. Крадците действат в края на работното време на градския транспорт, абсолютно безшумно, сръчно и бързо. Щом откачат апарата, го крият под якето и слизат на следващата спирка.

Новата мода в дребните кражби, според полицаите, е сигурен признак за бушуващата криза и масовата безработица. Въпреки уверенията на политиците, че положението в страната се стабилизира, за служителите на МВР бандитските иновации в престъпленията е сигнал, че народът tramvaiе гладен и отчаян.

Крадците откачат апаратите за билети с отвертки, но ги разбиват щом слязат от превозното средство. По този начин пестят време, а и няма опасност някой случаен пътник да се качи в трамвая и да ги monetiвиди. Бандитите действат през нощта, когато мотрисите приключват работното си време. Устройствата се намират точно зад кабинката на ватмана, който няма никаква представа за случващото се. Апашите са изключително тихи и бързи, така че водачът трудно би ги усетил.

Устройствата за билети струват 600 евро, а събраната вътре сума от деня достига поне 200 лева. Наглите обири принудиха Столичен градски транспорт да свали апаратите от втория вагон на мотрисата. Най- големия удар досега е на стойност 3000 лева. Статистиката на полицията сочи, че бума в кражбите на машинките е по Коледните празници.

Почивните дни между Рождество и Нова година са урожаят на крадците през зимата. По това време хората масово напускат големите градове, а пък апашите настъпват.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *