Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Крадци обраха новия апартамент на Фандъкова

ФандъковаДали нарочно, или просто по недоглеждане, крадци нахлули в новото жилище на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Когато се прибрала у дома, тя видяла, че вратата е пипана, а вътре заварила огромна бъркотия. Всичко било обърнато с краката нагоре, имало и изпотрошени мебели. Явно апашите са търсили пари, злато и скъпоценности. Кметицата не сподели какво точно й е откраднато, а каза само – вещи със сантиментална стойност. Ако се тръгне по тази логика на разсъждение, наистина са откраднати бижута, защото за нея сантиментална стойност могат да имат и грамоти и награди, но кой ще тръгне да краде някаква си грамота, или книга, която тя е получила като отличничка на ученическа бригада или лагер. крадци куротиОстават бижута и злато.

Полицията ревниво пази в тайна размера на кражбата и вида на откраднатите вещи. Из общината обаче вече тръгнаха слухове, че Фандъкова се е смятала за недосегаема и е държала в апартамента си много ценни предмети. Именно затова и апашите са я набелязали. Тя вече не се появява на работа с част от любимите си обеци и накити, което значи, че са били откраднати. На въпроси на журналисти, кметицата отговаря с каменно лице, че полицията работи по случая. Говори се обаче, че е открадната и голяма сума пари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Крадци обраха новия апартамент на Фандъкова

 1. Патриота Отговор

  13.08.2013 в 18:29

  На Фандъчето са и откраднали най-свидното – албума със снимки за детството и младостта и в село Самоков.

 2. DRAGAN Отговор

  13.08.2013 в 19:17

  АБЕ ТИЯ НЕ СЕ ЛИ НАСИТИХА. СМЕНЯТ АПАРТАМЕНТИТЕ КАТО ЧЕ ЛИ СА ВЕСТНИЦИ. НЯМАТ ЛИ РАЗУМ ДА ПРОУМЕЯТ ЧЕ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СЕ СЪСТОИ ОТ ПАРИ ИМОТИ ЛАМАРИНИ И ТУХЛИ. ТАЯ Я БЕШЕ ХВАНАЛ РАКА И НЕ ПРОУМЯ ЧЕ ПАРИТЕ СА ЕДНА ИЗМАМА СЪЗДАДЕНА ОТ ЕВРЕИТЕ ЗА РОБСТВО НАД ХОРАТА.

  • Петьо Отговор

   09.07.2016 в 15:14

   Парите не са създадени от евреите. те имат много по-дълбока древна история, от обособяването на Юдаистката гилдия, в общност с мераци за владеене на света и чрез парите. Парите са разменно средство с определен номинал – това е истинското им предназначение. В началото са били само разменно средство, на неудобни за пренасяне стоки и услуги – големи товари, забавени товари като корабни кервани и др., а впоследствие са прибавени и други функции за удобство – спестовна, опционни, облигационно-акционни, цесии и други. Парите са удобно и безценно изобретение на хората. То има много проявления още в древни времена, преди евреите да завладеят банки и други парични източника. Още индианците са разменяли стоки, срещу определени назовани от тях кости, златни кюлчета, метални късове със знаци. Ние българите сме имали също разменни еталони – например имало е печати върху медни и златни късове, с различен номинал, имало е при славянските племена еталони като 1 кон са 10 кожи от кози и други. Парите имат само една, но удобна функция като замисъл – олекотяват живота на човека, като му помагат да осъществяа покупко-продажба с един лесно преносим и удобен еквивалент на стоки и услуги. Затова и са безценни, не като номинал, а като замисъл. Изчезнат ли парите, ще трябва да си носиш овците директно на пазара за да ги продадеш размениш срещу картофи хляб и друго. Става примитивна работа. Парите, фондовите стоковите борси са нещо жизненно необходимо на системата човечество – улесняват труда и размяната много. Иначе става примитивна работа. Да можеш да си размениш яйцата срещу домати със съседите от село, но ако речеш да го сториш в София, ще ти се скъси живота а и ще се развалят до там… Не си прав за парите! Но за кражбата в апартамента си имат вина и политиците – те отказват да въведат смъртно наказание за битови крадци. Аз писах до не един политик, но никой не иска. Е, Данчето се е опарила от такива… Но е възможно някой неин враг да е търсил някакви материали в тях? В политиката не знаеш кой какъв е? И може да е търсил нещо компрометиращо – нали е кметица? Кой ти знае?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *