Крадлива касиерка източи 200 000 лева от клиенти на банка ДСК!

0
ДСК Банк

В продължение на повече от една година, касиерка на банка ДСК точила големи суми от сметките на различни клиенти. Преди да бъде спипана по случайност, тя успяла да присвои повече от 200 000 лева. В момента Димка Райкова все още е на свобода и най – вероятно няма да получи очакваното от ощетените граждани наказание.

Райкова пипала по сметките на общо четирима души от банковия клон на ДСК в Средец. Мошеничествотой излязло наяве, когато един от потърпевшите си наумил да изтегли голяма сума пари в брой. Оказало се, че в спестовната му сметка няма никакви пари.

Приятелката на крадливата касиерка

За първи път Димка опушила сметката на гражданина В. А. К., който на 22 октомври 2009 г. отишъл да си внесе 6 400 лева. Вместо да вкара парите по неговата разплащателна сметка, хитрата касиерка прибрала пачките в дамската си чанта. Оттам нататък и в продължение на една година, тя извършила общо още четиридесет и три кражби.

Най – много пострадал въпросният В.А.К, който изгорял с малко повече от 100 бона. В един момент поискал да изтегли парите, защото решил да закупи недвижима собственост, но се оказало, че е гол като пушка и няма дори и един лев. Бандитката си присвоявала суми и от още трима пострадали: К.Д.Т, Я.Т.Ж и Ж.Д.Ж. По този начин, тя си прибрала точно 232 858 лева.

Когато разбрали за гафа, от банковата централа я уволнили на момента, а шефовете опитали да покрият случая, за да не се изложат пред клиентите. Ако въобще бъде осъдена, Димка може да се окаже в зандана за срок от 10 до 20 години, както и пълна конфискация на нейното имущество.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=xPOPIJZiFqs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *