Коцето пак пие като смок и задиря фустите – с видео

0
Коцето пак тръгна по жени
Коцето пак тръгна по жени

То кога ли не го е правел, де, но Константин е станал още по- напорист с жените. Очевидно месецът, който прекара в грижи за дъщеричката си като примерен баща, му е дошъл в повече. Близки до семейството дори коментирали, че бил много променен след раждането на малката Мариана. Но… не за дълго. Очевидно ролята на домошар не е за купонджията Константин.

Човек трудно се променя на тази възраст. Камо ли пък да говорим за кардинална промяна. Наскоро Константин се ожени и му се роди дете... но главата му не увря!Фолкпевецът отново се вихри по фолкклубовете и то с пълна сила. Секссимволът и често присъствие в мокрите сънища на хиляди девойки бил забелязан да се натиска с поредната мадама в известно фолк заведение. На масата до Коцето имало и традиционното за него огромно количество алкохол. Изпълнителят на „Кажи ми” минавал от маса на маса, за да вдигне наздравица с всичките си фенове, като се увъртал предимно край тези от женски пол. Дори карал някои от девойките да го целунат по бузата или устните. А те от своя страна нямали нужда от особено

Най му отива да изпълни песента "Пиян"
Най му отива да изпълни песента "Пиян"

подканяне. Накрая Константин решил, че му е по-лесно да пие от бутилката и надигнал марково уиски. Присъствали на представянето му във фолк клуба, ракриват, че Коце бил още по-енергичен и жаден за забавление и алкохол. Очевидно престоят вкъщи не го е накарал да се кротне. Жена му Надя нямала нищо против мъжът й да скита по нощите и си гледала бебето сама. На упреците, отправни към него, бившото”пиле” на Райна отговорил, че работата му е такава и я върши с удоволствие. Да, личи си!
Голямата слабост на Коцето са чашката и жените! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *