Коцето от “ Домашен арест“ ще става татко

0
Филип Аврамов ще става татко

Актьорът Филип Аврамов, който нашумя повече у нас покрай ролята си във филма „Шивачки“, а в момента се изявява в комедийният сериал на Би Ти Ви  „Домашен арест“  в ролята на любимеца на публиката  – Коцето ще става татко. Филип Аврамов и съпругата му Милена Спиридонова –  Аврамова, която също е актриса са заедно от почти цяла вечност или над 10 години, но едва сега двамата са се решили на голямата крачка и ще стават родители.

Филип и съпругата му Милена с трепет чакат първата си рожба

Въпреки че на времето Филип Аврамов е бил голям женкар и е имал връзка с Елен Колева, а е бил тайно влюбен в Ани  Пападопулу,  но това не му  е попречило междувременно да върти още 1 – 2 гаджета, когато срещнал настоящата си съпруга, бил сигурен,  че това е жената и променил начинът си на живот на 180 градуса. Самата Милена признава, че за миналото му са се носели направо легенди,  но с нея той бил безкрайно мил и романтичен,  и дори и правел серенади.

Днес  актьорското семейство е безкрайно щастливо, че ще се увеличи с още един член, но и двамата са безкрайно суеверни и отказват да издадат повече информация по въпроса, като с лека усмивка споделят, че живот и здраве всичко ще излезе наяве.

Филип Аврамов за ролята си в „Домашен арест“!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *