Коцето кръшна на хубавата Надя с пиарката си

0

Коцето голама1Слуховете, че Коцето доста често залита по чуждо, се потвърдиха още един път. Вчера бдителни папараци изловиха певеца в новото му БМВ с дама, която никак не приличаше на любимата му съпруга. Двамата летяха със скорост на ръба на позволената по бул. „България“ в посока „Бояна“, където певецът явно поддържа тайна любовна квартира.

Папаракът разказва, че те профучали така бързо, че не смогнал да натисне апарата. От това, което се виждало в купето, станало ясно, че дамата е прекалено близка на чалгаджията, защото почти била полегнала в скута му.  Доста от минувачите разпознали в загадъчната жена пиарката на певеца, която отдавна му е хвърлила око, а той на нея също. Двамата от доста време прекарвали с часове заедно уж да бистрят рекламната му стратегия, но покрай това започнали да бистрят и доста по-интимни неща.

Говори се, че Коцето и неговата връзка с обществеността всъщност имат авантюра от няколко месеца и редовно се виждали за горещи срещи в леглото. Веднъж или два пъти седмично, те се усамотявали в тайната квартира, а той лъжел Надя, че е по работа.

Всички си спомнят откровеното интервю на пилето Райна преди време, в което тя разкри защо не е съпруга на певеца. Да, много го обичах. Но не можех да търпя лъжите му, призна тя тогава. Аз имам достойнство и не търпя лъжата. Лошото е, че той е патологичен лъжец и дори да има сто процента доказателства, че не казва истината, изважда още сто фалшиви процента и заинатетно твърди, че е прав.

Той не е мъж за една жена. Слаб му е ангелът. Ще лъже всяка, защото просто си е такъв. Лъже даже заради спорта.  И ходи по други не защото е влюбен в тях, а пак заради спорта. Аз такова нещо не мога да тъпря и го разкарах. Който може да го издържи, нека си живее с него, пише сайтът Хотарена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cO7ie8VeW5o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *