Коцето Калки оставя Жозефина, ще живее с майката на сина си

1

Коцето Калки МариянаКоцето Калки представи официално  майката на сина си Тео на колегите си в „Музикална академия“.  Няколко минути преди да излезе на сцената той бурно я прегърна и каза: „Това е Мартина, жената до мен. Срещата ни беше случайна, по-скоро се блъснахме, отколкото се срещнахме, но тя стана най-важното нещо за мен – майката на моя син.“  От тези думи на певеца стана ясно, че бракът му с  д-р Жозефина Георгиева вече ще остане в миналото.

Доста  време зъболекарят – певец успяваше да балансира между двете си жени. От случайното сблъскване Мартина забремня и му поди син, който вече е на три годинки. За да не расте без баща, пък и по други причини, Калки над три години пътуваше веднъж седмично до морското градче, където живее Мартина и малкото му съкровище и се връщаше обратно в София при жена си.  Съпругата му Жози, която така и не успя да забременее и това се оказа  най-големият им проблем, доста трудно приема деликатната ситуация, в която се озова. Коцето Калки синКоцето веднага й признал, че има син и няма как да го остави на произвола на съдбата. Длъжен е да се грижи за единствения си наследник. Жозефина прекрасно съзнавала, че е длъжен и не би могъл да постъпи по друг начин щом има дете, но все пак не можела да махне с ръка и да каже – е, голяма работа. Двамата искали да запазят брака си и даже ходили на психолог.

Миналата година на юбилея си, Коцето представи официално малкото си момченце пред цяла България. А Жозефина беше в публиката и учтиво ръкопляскаше. В публиката беше и майката на Тео. Двете дами учтиво се отбягваха и не се хванаха за косите, както очакваше публиката.

След този случай изгреждаше, че ще запазят семейството и гой ще успее да балансира, но явно певецът иска да е до детето си и зовът на кръвта е много по-силен, отколкото верността към съпругата му и клетвата „докато смъртта ни раздели“. Калки е все по-често при Марина и Тео и твърди, че обича морето, вълните, морския въдух и цялото вълшебство на вятъра. В тези думи по-скоро се крие копнежът му да се събее с Мартина и да гледат детето заедно.

Калки явно е взел трудното си решение, след като представи жената до себе си на всички. И никакви психолози няма да му помогнат хем да запази брака си и са спази дадената на Жози дума, хем да е баща на 400 километра и да възрутава единственото си дете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lQfdzSpTQno

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *