Костов с тузарско жилище на Златни пясъци

4
Има ли две лица Иван Костов
Има ли две лица Иван Костов

Иван Костов явно не е затруднен финансово от световната криза щом може да си позволи супер луксозен имот на известния български летен курорт – Златни пясъци.
Някогашният министър – председател на страната притежава тузарско жилище, което е повече от 200 квадрата и се намира в 5 – звездния хотелски комплекс „Адмирал”, собственост на Славчо Христов.
Той и семейството му идват тук целогодишно. Най-редовният посетител от Костовата фамилия е дъщеря му Мина.

хотел "Адмирал", Златни пясъци
хотел „Адмирал“, Златни пясъци

Според думите на човек от обслужващия персонал, никой нямал право да припарва до апартамента, камо ли да влиза в него, освен доверена камериерка на депутата. Достъпът до жилището се осъществявал посредством специални карти с цифров код.
Иван КостовХотел „Адмирал” има стратегическо местоположение в „сърцето” на морския курорт и само на двадесетина метра от плажа. Луксозната сграда бе построена през 2004 година, а една нощувка там струва около 420 метра. Но в случая това по никакъв начин не засяга Костов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Тончо тебе те ебах вчера що пишеш глупости тук пендел осран.Циганин е на майка ти минджока клеясал.

  2. Хак да ни е!!! На Костов му е прЕко оная работа как сме ние! Когато и каквото трябваше – той си го направи за себе си! А вие продължавайте, Костов това, Костов онова……. :((((((((((((((( Тия идиоти ще ми се изживяват като супербогаташи, а ние ще се чудим как и дали ще платим сметките си………. А оная му щерка – Мина – за нея без коментар!!! Ако има Господ – ще има и ресто назад!!! :(((((((((((((((((( Костов си знае защо!!! :(((((((((((((((((((((((((

  3. И да е така, макар, че лъжете, това да му е кусура на Костов, че ползва апартамент без пари. БОРИСОВ натрупа и изнесе със Спартаните и Пашата
    3 милиарда. Цветелина по времето на Тройната празнуваше първия си милиард, после журналистите спряха да й ги броят. За тези неща пишете. Че по времето на ГЕРБ се работеше само за Цветелина, Златев, ТИМ, КОТАРАЦИТЕ, цеко минев, Пашата, Кааратиста…Костов поне беше добър премиер и ни вкара в Европа. Получи държава с 200 хиляди в хазната и за 3 години успя да покрие критериите по МААСТРИХ за членство в ЕС и тогава сами ни поканиха. Той остави и 4 милиарда в хазната. Задавали ли сте си въпроса, защо много държави около нас, като Сърбия, Македония, Хърватска (до сега), Беларус и др.не успяват да влязат и до сега в ЕД – те си нямаха и още си нямат премиер като Костов.. Имахме късмет, но не го разбрахме.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *