Костов: Борисов стана сценарист на евтини криминалета и сълзливи предизборни пиеси

1

КостовСлаб некадърен политически сценарий за бездарно криминале нарече Иван Костов поредицата от хаотични, набързо обмислени действия на бившия премиер Бойко Борисов, след подаването на оставката му.

Изборна агитация не може да се прави, като по поръчка се влиза в болницата, обявява се някакво кръвно, с каквото половината българи над 40 години ходят на работа, викат се главният мюфтия и новия патриарх, като че ли някой светец е на смъртно легло и трябва да му дадат благословията си. На всичкото отгоре някъде се намира автомат, който пък евентуално бил подготвен за атентат. Борисов боленТова прилича на слаб спектакъл със слаба режисура, изпълнен от слаб актьор, който се снима по халат и е писнал медиите при себе си в болницата да заснемат срещите с патриарха и мюфтията. А единствената цел е да се печели съчувствието на електората, на когото да бъде внушено, че Борисов толкова мисли за народа и държавата, та чак е вдигнал кръвно. Всички вдигаме кръвно, но не превръщаме това в цирк и показна пиар акция. А приетите в болница би трябвало да лежат, а не да позират пред камерите, защото най-малкото не е достойно и се оронва престижа и на лекарите, които участват в театрото.

Иван Костов каза още, че всеки министър, който е отговарял за възлови ресори, е получавал заплахи. Дори в неговото правителство. Но не е вдигал медийна пушилка, а е оставял ДАНС да си свърши работата. Синият лидер призова да се води честна и мъжка предизборна борба, а не да се правят некадърни сценарии и сензации за пред бедните, но жалостиви пенсионери. Час след изказването на Костов, Цветан Цветанов веднага го захапа, като го обвини, че е специалист по черен пиар и му припомни, че и пред неговия дом гръмнала бомбичка, когато той сдал властта. Костов обаче припомни, че при него наистина е гръмнало взривно устройство, а той сам не си е подхвърлял автомати, пищови и не е стоял по пижама в болницата да го съжаляват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DMBcbMjLcHg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ех, господин Костов защо не се скриеш някъде в дън земя и никога, ама никога да не се показваш на повърхността! Защото ако се покажеш започват куп проблеми след това! И така никога няма да тръгне България по правилния път!!!!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *