Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Костите на Мето Илиенски намерени във Витоша

Единствената снимка на Мето - от кръщенето на Демби

Единствената снимка на Мето – от кръщенето на Демби

Останките на изчезналия мафиотски бос Мето Илиенски са открити в пещера във Витоша. След направеният анализ експертите са напълно сигурни, че костите принадлежат на висаджията.

Спелеолози, които отишли да проучват непознатата пещера, открили човешки  останки. Мигновено сигнализирали полицията за страховитата си находка. Костите били изпратени за анализ в Института по криминология. Съдебните медици заключават, че намерените останки са на 30- 40 годишен мъж и са стояли в пещерата 8- 9 години. Не са събрани обаче всички кости от скелета, дори черепът липсва. Според

Мето беше обявен за покойник в началото на 2011

Мето беше обявен за покойник в началото на 2011

експертите, горските зверове са ги разпръснали.

Мето Илиенски беше обявен за мъртъв в началото на  годината, когато се навършиха осем години от внезапното му изчезване на 29 ноември 2003 г. Съпругата му Яна най- после наследи банковите му авоари, за които се бореше в съда доста преди да признаят мъжа й за покойник.

В деня на изчезването си, Мето Илиенски бил у дома. Обадили му се по телефона, че ще го чакат пред кооперацията. Той оставил мобилния си вкъщи и слязъл навън по домашни чехли и анцуг. Качил се в тъмно ауди, което го чакало отпред, и повече никой не го видял.

През годините се появиха теории, че босът на ВИС всъщност е избягал в ЮАР. А разстреляният радио водещ Боби Цанков дори твърдеше, че го е видял жив няколко дни преди изчезването му. Дал му фалшиви лични документи. Според други версии, Мето Илиенски бил убит още щом се качил в автомобилът пред дома му, а за негов екзекутор се сочи шефът му Георги Илиев.

Какво разказва бивш охранител на Мето Илиенски за митичния бос. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Костите на Мето Илиенски намерени във Витоша

  1. Superman II Отговор

    12.08.2011 в 0:17

    ne e toi, Meto vse oshte e v Greece ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *