Кошмарно! Момичетата станали по-агресивни от момчетата

2

Стряскащите данни са от проучване на Детска педагогическа стая и МВР. Интернет влияе много повече на тях, отколкото на момчетата. Затова в мрежата дебнат педофилите, сутеньорите и наркопласьорите.

Под формата на невинен флирт и със снимки, взети от други профили, те замайвали главите на малките, учели ги на любов, на желание за секс, обещавали им пари и вълнуващи изживявания. След подобни изживявания обаче, някои от девойчетата, които се измъквали от пипалата им, ставали агресивни към всички около себе си. Агресия към околните обхващала и малките проститутки, жертва на педофилите, виртуално прелъстените и изоставени хлапета и всеки който е попаднал на дебнещите там изверги.

До агресия водело и неправилното хранене. Закотвени край компютъра, децата нагъвали чипс и кроасани, а после другите започвали да им се подиграват. От свръхпоглъщане на калории, те изведнъж минавали на драстични диети, а после от отчаяние някои пак посягали към лакомствата. Енергията си изкарвали върху родителите си, или върху по-малки деца, а понякога ступвали и момчета.

Любопитно откритие е, че в нежните момичешки чантички също имало нож за самоотбрана, който често се превръщал в оръжие за нападение. Вродената им женственост пък ги правела лесна плячка за трафик. Те попадали в капана на някой ухажор, доверявали му се напълно, а после тръгвали с него, където той поиска. Така внезапно се оказвали в друга държава, продадени, като бели робини. Момичетата, които не ставали жертва на трафик и педофили пък, започвали да подражават на героите на деня – актриси, чалга-певици, скандални личности, разголени плейметки. И това подхранвало агресията им и отрицанието на истинския свят, в който живеят, се казва още в проучването.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *