Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кошмарна манипулация на Нова телевизия! Шашна и разрева съквартирантите с политически кадри!

Ваня облещена протестНевероятна манипулация на съквартирантите направи снощи Нова телевизия. Въпреки че в регламента на предаването е забранена всякаква връзка с външния свят и показването на каквито и да било събития от него, редакторите бяха направили компилация от фотоматериали, които показваха как полицията бие хора.  Ни в клин, ни в ръкав Големият брат, или по-точно Голямата купена, ближеща задните части на определена партия и интереси телевизия събра съквартирантите в хола и реши да ги запознае с обстановката отвън.

Хайде да си играем на въпроси – вярно – невярно – предложи Брадърът. И започна да пита. Вярно ли, че всички университети са блокирани. Всички казаха – не, но бяха излъчени кадри от два блокирани университета в страната, което означаваше всички. Вярно ли е, че ректорът на УНСС е казал – който тудент стачкува, да отива да учи в чужбина. Абсурд, казаха съквартирантите. Вярно е, каза Брадърът. Вярно ли е, че полицията бие студентите и улиците на София са потънали в кръв? Е, не – ревнаха всички.

Тогава дойде ред на най-голямата манипулация. Бяха показани бързи кадри, как полицаи влачат „студент“ поне 50 годишен и го арестуват, един челен сблъсък, при който веждата на известният в битките четвъртокурсник се удари в полицийски щит и лицето му се обля в кръв и от далечен ракурс бе показан студентът-епилиптик, който припадна на плочките и го товареха на носилка.  А след това пак  далечна обща картина на атака на парламента с викове и много полицаи.Лияна г.

Съквартирантите замръзнаха по местата си. Първа се разплака Лияна, след нея Ваня Червенкова, накрая ревна и Златка Димитрова. Ваня се изплаши и за дъщеря си, която е студентка. След като всички единодушно казаха, че при такива бунтове управляващите трябва да си ходят, Александра Сърчаджиева тегли една патриотична антиправителствена реч и епизодът свърши.

Тези кадри не бяха предназначени за съквартирантите, а за многото зрители, които гледат шоуто и не гледат манипулираните новини. Вероятно в сърцето на всички хора, които не живеят в София и не знаят, че снощи протестът беше от сто души, най-после бе вкарано съмнението, че лошите ченгета бият добрите дечица и нещата в България отиват към гражданска война.     И ако медиите продължават в същия дух, нещата наистина ще отидат натам.

Браво, Нова телевизия! По-огромна манипулация никой никога досега не беше правил! Въпросът е срещу колко???

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Кошмарна манипулация на Нова телевизия! Шашна и разрева съквартирантите с политически кадри!

 1. Теди Отговор

  15.11.2013 в 16:13

  Ако съм на мястото на Ваня Червенкова, която ми се гледа най-разтропана и която има дъщеря студентка, ще ги съдя тези за приченени неимуществени вреди и огромен стрес. Жената беше като гръмната. То и на снимката й личи.

 2. Хари Отговор

  15.11.2013 в 17:11

  Страхотна снимка, между другото! Поздравления!

 3. Информиран Отговор

  15.11.2013 в 19:49

  Ебем ти тъпия сайт „скандално нет“. Той е следващия след „фрогнюз“, който никога повече няма да погледна. Ебем ви у ДС-боклуците.

 4. Жельо Отговор

  16.11.2013 в 10:19

  Че какво правиш тук, като не го четеш? Или само си изхвърляш вонята като зелена буболечка – мирлизливка?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *