Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кошмари измъчват Вики след кървавия нож на Аладин

Вики НаръганаСтрахувам се да изляза на улицата, призна пред Би Ти Ви наръганата десет пъти с нож Виктория. Просто не зная какво ще правя, ако това отново се случи. Страх ме е, че този път ще завърши фатално, въздиша момичето, което е все още под пълен стрес.

Виктория познавала Аладин, защото често идвал в магазина. Купувал предимно бира и цигари. Когато влязъл, тя изобщо не се изплашила. Докато му маркирала бирата, усетила, че той е допрял нож да врата й и повтаря заплашително – давай оборота. Алжирецът е държал за блузата и я режел с ножа. Паническата й реакция била да се освободи от блузата си и да хукне да търси помощ. Той обаче я настигнал.

Не си спомням всички удари. Много ме болеше, течеше много кръв. Бях страшно изплашена. Даже не си спомням кой ми помогна, кой ме спаси. Всичко ми се слива в едно голямо бяло петно. Сега имам рани по врата, по тила, двете ми ръце са превързани. Не зная ще се осмеля ли да се върна някога на работа. Не зная дори как ще изляза от къщи. Непрекъснато ще се оглеждам и ще треперя да не ми излезе някой с нож насреща.

С Виктория в момента работят психолози. Тя все още е в силен стрес от преживяното. Но все пак гледа новини и с ужас е научила, че Аладин я обвинил, че ръководи канал за „износ“ на бежанци за Белгия и му е взела 1000 евро такса. Аз съм студетка по политология,  работа и уча и това ми е животът. Не участвам в никакви канали и като се почувствам по-здрава ще разкажа целия случай. Според мен тази версия за канала си я е измислил Аладин, за да оправдае деянието си. А то си беше чист криминален обир и нищо друго.

Съгласна съм, че трябва да бъдем толерантни към бежанците, но върху тях трябва да има някакъв контрол. Не ги знаеш какви са, не знаеш какво се върти в главите им. Самата аз сега не зная как ще реагирам, ако срещна бежанец. Сигурно ще изпадна в паника, признава момичето. Но съм силна и трябва да оцелея!

Обвиненията срещу бин Аладин. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *