Кошмар! Звездата от „Бързи и Яростни“ Пол Уокър изгоря в поршето си

1

Пол УолъксАктьорът Пол Уокър  катастрофира в Санта Кларита, където бе за участие в автомобилно шоу, в което се набираха  средства в помощ на пострадалите от тайфуна на Филипините. Той е починал на място заедно със спътника си. 

„He is dead (:“ („Той умря“), написа холивудската красавица Ева Мендес в официалната си страница във  Facebook. Тъжният й „статус“ със снимката на изгорялата колата и актьора предизвика силен отзвук сред фенвовете й. На „стената“ във Фейсбук  вече има 1 500 „лайка“, 250 коментара и също толкова „споделяния“ с приятели в най-голямата социална мрежа в света. 

Според световни медии по неясни засега причини шoфьорът на спортното Porsche GT, който пък бил негов приятел, не успял да овадее волана. Колата се е ударила челно  в дърво край пътя и от удара веднага се възпламенила.  И актьорът и приятелят му са мъртви и тепърва аутопсията ще установява как се е случила – от удара в дървото, или са изгорели в пламъците. Това е потвърдено и в официално съобщение от пресслужбата на Уокър.

 Пол Уокър е роден в калифорнийското градче Глендейл през 1973 г. Той започва да се снима в киното още от детстките си години, но става известен с ролята на стрийтрейсър Брайан О’Конър в първия филм от поредицата „Бързи и яростни“, който излиза на екран през 2001 г. След огромния успех на филма, в Холивуд е заснета цяла поредица, като последният филм излезе тази година.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AZP_e08JvQc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *