Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кошмар! Сатанински ритуали обсебиха деца в бургаско училище

кръв по ръцеБезумен ритуал, копиран от някой филм или от интернет, практикуват шестокласници от бургаското училище „Братя Миладинови“.

То се води за елитно и там учат хлапетата на средната класа в града. Отличниците започнали да се делят на групички, имали се за специални и си направили тайно общество. За да станеш негов член, трябва през всички да си пуснеш кръв и да си нарисуваш нещо. Посвещаването и съпричастността с групата се доказвала с пергел или друг остър предмет. С него децата си рисували по ръцете триъгълници, пeнтаграми и други фигури, а някои само сърца. Някои го правели сами, а по-смелите давали друг да ги бележи. екстазиКръв течала на поразия, а колкото по-дълбоко се порежеш, толкова по-уважаван ставаш.

Групичките били разкрити, когато една от ученичките вдъхновено решила да си среже едната вена. Рукнала кръв и учителката я забелязала. Оказало се, че членовете на тайното общество използвали един и същ пергел или остър пирон и имало реална опасност от зарази и инфекции. Разкриването станало в последните дни преди ваканцията и учителите започнали тайни срещи с родителите, за да не падне имиджът на училището. Те им препоръчвали да наблюдават децата си през ваканцията, а най-лошо надраните да бъдат пратени на психолог.

Много родители с ужас забелязали белезите по ръцете на децата си, които упорито твърдeли, че се одрали, като прескачали оградата на близката детска градина. Ние сме особени, ние сме избрани да служим на сатаната, вие не ни разбирате, изрепчела се шестокласничка на майка си и жената изпаднала в шок. От училището упорито крият какви размери е стигнало тайното общество и колко деца вече са се белязали. Най-отявлените членове на мини сектата пиели пред другите собствената си кръв.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *