Кошмар! Мъж си продава тестиса, за да си купи нова кола

0

тестис продавачЗапаленият автомобилен фен Марк Париси  е решил да си продаде левия тестис. Той се чувствал по-мъжествен с нова лъскава кола, отколкото с два тестиса. Марк заяви в ефир, че продава половината си мъжественост за 35 хиляди долара. Смелчагата ще се раздели с мъжкото си достойнство, за да си купи нов Нисан 370, понеже се влюбил в него.

При подобни налудничави обяви, веднага се явяват и купувачи, убедиха се американските зрители. Този път купувачите са група учени, които запазват анонимност, но твърдят, че ще изпозват изрязаната част за различни медицински изследвания. Ще пробват върху нея нови лекарства за засилване на потентността и за лечение на някои заболявания.

Марк Париси обяснява пред драгите телевизионни зрители, че да си продадеш тестиса е нещо съвсем нормално. Влизаш в болница, правят ти операцията, слагат на мястото на изрязания изкуствен и след две седмици си тръгваш като нов с 35 бона в джоба, които ще се превърнат после в мечтаната от теб кола.

Той се бил уверил след разговори с лекари, че няма опасност да остане евнух след операцията. Ще може да има нормални полови контакти, но не с честотата на млад мъж, но той пък и не държал толкова на тази част от живота си.

Американецът  разкрива, че ще  има и други облаги след интервенцията. Като човек, който се подлага доброволно  на медицински изследвания ще получи правото на редовни безплатни прегледи, което пък ще  му спести около 700 долара годишно. През последните две години Марк е бил участник в доста изследвания на нови медикаменти , където се набират доброволци за експеримента, като за някои от тях  е получавал по 5000 долара на седмично. А това си било един доста доходоносен бизнес.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sgg4-1lVuFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *