Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кошмар! Луд имам държи деца в тунели под земята

Татарски имам основал секта и убедил 70 негови последователи да издълбаят тунели и да живеят под земята в името на измисления си бог. Близо 20 години хора от сектата на Сатаров не са излизали от тунелите, живеят без светлина, отопление и вентилация.

Всеки в собствена килия. Размножаването между членовете било задължително и скоро се народили деца, които не са виждали никога слънцето. Тайните тунели били открити случайно, когато полицаи направили акция да търсят мафиоти. Оттам били извадени 27 деца на възраст от 1 до 17 години. Те изглеждали добре хранени, но страшно мръсни. Хлапетата са приети в болница да се установи здравословното им състояние, като преди това дълго били къпани. Сега те ще бъдат изпратени в сиропиталища, а после ще се решава съдбата им.

В Татарстан няма закон, по който водачът на сектата и родителите на децата да бъдат съдени. Малките не могат да четат и пишат, когато видели външния свят, изпаднали в шок. Ще трябва много работа дивачетата по принуда да бъдат адаптирани към действителността. Родителите са обвинени единствено в тормоз на децата и нарушаване на правото им на нормален живот. Част от сектантите излизали от килиите си, за да търгуват на пазара и да изхранват останалите. Всички се хранели оскъдно, с каквото има. Страшното откритие ужаси цялата световна общност. Властите са унищожили пещерите и тунелите, но засега не са повдигнали обвинения към Сатаров. Той пък твърдял, че искал да предпази последователите си и тяхното потомство от греховете на земята.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *