Кошмар! Избягал питон изкара курортисти от леглата

1

Луда суматоха предизвика  бягството на питон от стаята на неговия собственик. Младият мъж се прибрал от запой в заведение и открил, че любимецът му липсва. Двамата се били настанили в една от стаите на триетажна къща, в която се давали квартири за туристи в Приморско.

Привечер младежът си изкарвал хляба, като се разхождал по главната улица с влечугото през врата и срещу пет лева всеки смелчак можел да си направи снимка с него. Мераклии не липсвали и собственикът на Пепо вадел достатъчно пари да си плаща квартирата, да си кара лятото на море, че и да задели за зимата.

 Преди въпросната нощ Пепо докарал на собственика си доста пари, защото цяла група чехи си правили снимки поединично, заедно и дори с децата си, които безстрашно го гушвали. Младият мъж отишъл на заведение да полее берекета, но когато се прибрал замаян, открил, че Пепо го няма.

Кой ми открадна питона, или е избягал? – развикал се младежът и събудил всички курортисти. При новината, че някъде в къщата се спотайва тлъста змия, дамите с писък се понесли по бельо към двора, а мъжете бързо се присъединили към тях, въздържайки се да поизпищят и те един два пъти. По опърпана нощница се изнесла и хазяйката, а отчаяният мъж започнал да лази из всички стаи и да вика Пепоооооо, Пепоооооооо, макар и да знаел, че змията няма как да го чуе.

Претърсването не дало резултат и мъжът тръгнал обратно по местата, където бил през деня. В кръчмата, в която бил за последно съзрял внезапно Пепо да спи на кълбо под стола. Грабнал го, но този пък предизвикал писъци у млада сервитьорка, която изтървала таблата с бира. В момента Пепо и приятелят му си търсят нова квартира в друг квартал на Приморско

Най- опасният питон на света. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *