Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кошмар! Грък изнасилва две години българка в обор

полиция гърцияБългарска работничка била системно изнасилвана в обора на гръцки дребен животновъд, съобщи гръцкото издание «Етнос».

Тя отишла да работи в Гърция, но собственикът на фирмата й взел документите и я наритал в обора. Той се изсмял, когато тя поискала заплата и я пратил да спи с животните. Там я посещавал почти всяка нощ и правел секс с нея насила, като понякога викал и свой приятел.

Вечер жената била сексуална робиня, а денем  дояла кравите и чистела. оборВъзрастен мъж непрекъснато я наблюдавал как и колко работи и я докладвал на стопанина, а той я тормозел допълнително, ако не се е справила с работата си.  Насилникът я заплашвал, че ако гъкне, ще я убие. Дори храната й подхвърлял обора, а къпането ставало нощем на външната чешма.

Българката на няколко пъти се опитвала да избяга, но я хващали и я връщали. Тя все пак се отскубнала миналата неделя и се предала на гръцките власти. Полицаите задържали насилниците за няколко часа и им предявили обвинения за нарушение на трудовото законодателство. Двамата отрекли да се докосвали жената с пръст и обвинението за системно изнасилване ще им се размине.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Кошмар! Грък изнасилва две години българка в обор

 1. Elada Отговор

  28.05.2013 в 16:12

  Случва се и това, когато се предовериш и нямаш роднина, близък, който да ти подаде ръка в чуждата страна.
  http://newsbg.eu/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D1%8F%D0%B3%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B0/

 2. Петьо Отговор

  18.07.2016 в 16:22

  Ами какво чакате? изпратете един агент маниак, да масажира тестикулите на изнасилвачите с керпеден или с тъпи секачки! Това не е престъпление по Закона нито уронване достойнството и правата на човека! защото ония маймуни изнасилвачи просто не са човеци, а добитък животни! Следователно нямат човешки права! И щом нямат, значи няма основание да им се приписват човешки качества и права! ами ако ви мързи, просто ги разстреляйте! Тоа е най-бързото наказание. Аз бих ги пуснал в котел с лютеница и бих им топлил тестикуулите поне 12 часа карайки ги да учат нотите на валс от Шопен и да пеят! Не го ли научат до сутринта усилвам температурата… Ще го научат….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *