Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кошмар! Дете остана без пръсти след бой от майка си

деца малтретирани5-годишно момченце е прието в болницата във Враца с белези от жестоко насилие. Наложило се лекарите да ампутиран няколко пръстчета от крака му и да изрежат парчета от стъпалата с некрозирала тъкан.

Най-вероятно това е станало от премръзване и детето е ходило по снега босо. При прегледа медиците направо онемели от белезите по тялото на Цветослав. Той имал нови и стари рани навсякъде по тялото, по ръцете, краката, по коремчето,дори по шията. При споменаването на думата мама малкият пищял и се свивал на леглото в самоотбрана и целият започвал да трепери. Непрекъснато молел за храна и гледал като зверче да не му я вземат. Момченцето било две години в дом за социални грижи, но майка му и вторият й съпруг получили апартамент във Враца и прибрали детето вкъщи. Оттогава започнал тормозът.

дете страх2Съседи непрекъснато чували скандали и писъци, а когато питали защо Цветослав не излиза като другите деца, майката отговаряла, че си играе вкъщи. Детето е в пълен стрес и се доверява единствено на лекарите. На въпроса иска ли да се прибере вкъщи отговаряло с плач и се заравяло под възглавницата.

Кошмарният случай предизвикал проверка в семейството и било установено, че и останалите деца са малтретирани. В хладилника нямало нищо за ядене и спели на земята. Веднага чиновниците от Закрила на детето ги настанили в дом. Съдът ще разгледа случая и най-вероятно ще лиши майката от родителски права. Тя обаче е бременна с шестото си дете. Установено е, че не вторият баща тормозел децата, а собствената им майка. Тя се нахвърляла безпричинно отгоре им и започвала да ги бие. Психолози твърдят, че има такъв синдром, при който жените отричат децата, които са родили и виждат в тях врагове. Ще се изследва и психическото състояние на майката. Малкият Цветослав казал на лекарите, че иска да отиде в дома, в който бил. Там имало храна и лелките не ги биели. Майката пък нагло обяснила, че раните по стъпалата на детето й са от неудобни нови маратонки, които му купила, но били малко теснички. Във форумите вече има призиви да се забрани на жената да ражда повече деца и да бъде пратена в психиатрия да се лекува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Кошмар! Дете остана без пръсти след бой от майка си

  1. Мушмурок Отговор

    10.04.2013 в 7:59

    Преди да изследват психическо състояние.моментална стерилизация на майката.Тоя изрод ще нацвъка още 10 циганета които ще трябва да храним цял живот.Е как ще изплуваме от блатото .

  2. Дора Отговор

    10.04.2013 в 10:22

    Раждат за социални помощи – как да е. Но що за изрод трябва да си, за да пребиваш детето си всеки ден и то да пищи от ужас при думата мама?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *