Корумпирани ченгета вардят бардаци срещу секс

1
Полицаи и проститутки

Цял взвод столични ченгета вземали нелегитимни пари от сочения за сводник номер едно в структурите на „Октопода” Димитър Митров – Полицая. Според данни от отдел „Вътрешна сигурност” към МВР, корумпираните служители разпъвали покровителствен чадър над еротичния бизнес на Трактора, а сигнали за това постъпвали многократно в системата на вътрешното министерство.

Според паметливи журналисти, Митко Полицая започнал кариерата си като дознател към полицията. От тези времена имал отлични контакти с бившите си колеги, някои от които не се посвенили да защитават с всички сили бизнеса на мафиотските структури.

Полицаи и проститутки

Най – много закрилници на нелегалния бизнес били на служба в РУП – І на столицата, а именно в района на това управление се намирали и повечето от публичните домове на Димитър Митров. Според сводките на МВР, полицай с име Красимир, който работел като началник на група от криминалния отдел, получавал доста сериозни поощрения на ръка от Митко Полицая. Всеки месец прибирал твърда заплата от три хиляди лева, срещу което нелегалния бизнес бил имунизиран срещу проверки.

Цялостната картина се допълва от проститутка, работила в един от публичните домове. В показанията си жрицата разкрила, че в апартамента където заработвала, редовно идвали ченгета, които правели оргии с момичетата. Управителят на заведението неиминуемо разпореждал те да бъдат обслужвани с най – високо качество и напълно безплатно.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Хайде бе,народът,дето уж много държал на живота на хората…разбунтувайте се бе,смешници,ама не ви стиска,щото не само ще ви ръфат полицайте,ами ще ви ебат и ще ви бият!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *