Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Константин Тренчев е бил сътрудник на Държавна сигурност под псевдонима „Павлов“!

Константин Тренчев Мръсните семейни и лични тайни на лидера на КТ “Подкрепа”, Константин Тренчев, тези дни излязоха на бял свят през страниците на  пресата  В откровено интервю пред журналистката Валерия Калчева, бившият съратник на синдикалния лидер Пламен Даракчиев разкри факта, че собствената съпруга на Тренчев не може да го понася. Това била и реалната причина тя да вземе дъщеря си и да замине за Америка. В повече от две страници Даракиев описва доктора като страхлив и комплексиран човек и най-сетне осветли мита за това, че преди години създателят

Пламен Даракчиев

Пламен Даракчиев

на “Подкрепа” е бил сътрудник на Държавна сигурност под кодовото име “Павлов”. Константин Тренчев навсякъде из медиите се тупа по гърдите, че се е превърнал в професионален съдач, заради факта, че го набеждават за тайно комунистическо ченге. Странно е днес как ще реагира на разкритията на Даракчиев. Все пак осмелилият се да говори е човек, който дълги години е бил рамо до рамо да синдикалиста и едва ли говори празни приказки. Човек, който не е уважаван от собственото си семейство, не може да бъде добър или честен, дават мнение познавачи на човешката същност. То и логично е да е така. Дали най-накрая няма да станем свидетели на факта как един пишман борец за хорските права е правел пъклени действия за гърба на честното си име? Има една максима, че рано или късно истината излиза на бял свят. Подкрепа лого Няма как да са те вадили пиян на кушетка от кръчмата и да говориш после, че си най-големият трезвеник, казано метафорично, разбира се. Истината е най-силната и за това непрестанно трябва да се търси пътя към нея. С цената на всичко!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Константин Тренчев е бил сътрудник на Държавна сигурност под псевдонима „Павлов“!

 1. симо Отговор

  07.03.2011 в 19:15

  Ами то затова ли нямаме,профсъюзи като хората?

 2. 777 Отговор

  05.07.2011 в 15:57

  Една сюрия ченгета бяха осъдени за тези твърдения, друга сюрия се крият, че имат дадават пари за лъжите, та „скнадалното“ е в сферата на лъжата.
  Тренчев е проверяван от комисията по досиетата, когато се кандидатира за евродепутат. На Тренчев щяха да му извадят папките още през времето на Луконв, ако ги имаше…
  Що не си пишете именцата под текстовете? Та да последвате Ифандиев и Сугарев….
  Иначе претопляте стари манджи, ама тържествено и с патос: http://www.blitz.bg/article/10938

 3. Ами че той и самият Константин Тренчев не отрича, че е бил сътрудник на ДС.
  Кой ще те пусне да отидеш в Алжир на работа, ако не си се разбрал с отговорните другари от предишния режим?
  Кой ще те направи асистент във висше учебно заведение, без партийният комитет да си даде съгласието?
  Коя медия ще си мълчи, като разбере, че в качеството си на синдикален лидер, вземаш пари от директорите на фирми, за да издържаш раздутия си щат?
  И т.н. и т.н. и т.н.
  Жалко за всички, които наистина бяха идеалисти, както самият той и това признава.

 4. чичо доктор Отговор

  25.09.2018 в 10:09

  И е уволнен от психиатрията на военна болница като наборен войник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *