Константин: Ревността уби любовта ни с Райна

0

КонстантинЦели две години продължила драмата от раздялата на Константин с Райна. Те се скарали яко за пореден път и той не издържал и си взел багажа. През тези две години той не спрял да я обича, помагал й, подкрепял я и се надявал, че нещата ще се оправят, но знаел, че няма надежда.

Тя е чудесна жена, нито пие, нито пуши, нито взима наркотици. Има си гордост, желание за борба и самодоказване, но има и една черта в характера, която тя не може да преодолее, а аз не мога да преживея. Ревнива е. Патологично ревнива и това като се комбинира с доста лютия й характер, става страшно. Не можеш всеки ден да си като на разпит, не може да ти следят телефона непрекъснато, не може да ти вдигат скандал, че си пял с някоя певица. Райна и КоцетоТова не се издържа, жали се певецът.

Заради този непрекъснат тормоз и подозрителност отношенията между двамата взели да се охлаждат. Като знаех, че ще ме посрещне нацупена, без нищо лошо да съм направил и ми се отщяваше. При една жена се отива с трепет, не със страх какво ще ти сервира. Константин отрича, че жена му Надя е причина за пълния разрив.

Аз не познавах Надя, когато преживявах кошмара с Райна. Запознахме се, когато връзката ни беше вече на кръстопът. И попаднах на коренно противоположна жена. Тя винаги е топла, винаги усмихната, винаги ме чака, не вдига скандали, не крещи. Явно след буйната Райна, изригваща непрекъснато отгоре му, певецът във всяка друга жена би видял ангелче с крилца. Сега най-после успях да укротя бившата си приятелка и сме приятели. Като изчезна ревността, се оказа, че тя била хубав човек, стига да не ти хрумне да се влюбиш в нея и тя да започне да те третира като собственост, твърди Коцето. Той до такава степен успял да кротне бившата си, че дори я запознал с жена си, двете се харесали и ходят заедно по купони. Харесвам търпеливите и интелигентни хора. А Надя е от тях. С нея винаги мога да споделя, с нея се чувствам силен и сигурен, признава певецът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/p9rZJYK6WBY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *