Константин изплака: Райна спря да ми говори

0

Константин участиеКонстантин отново започна да се оправдава  за връзката си със своята бивша любов Райна. Певецът довери, че може и да не е бил най-образцовият мъж, но и тя си има своята вина. А сега от два месеца най-неочаквано и без никакви обяснения спряла да му говори.

Най-вероятно причина за мълчанието има, но певицата мълчи каква е, а на него не му е изгодно да я каже. Спомням си как я взимах за участия, пък и за други работи от Сандански, как я връщах…  Постепенно обаче  нещата взеха да се нагнетяват  с нейната прословута ревност. Тя ме ревнуваше и в професионален план – спорехме кой е по-голямата звезда. Аз не спорех, тя спореше и се имаше за голямата работа. Ядосваше се, че имам повече участия от нея.

Общо взето аз никога не съм казвал лоши думи за нея, даже и досега я каня на участия в моята дискотека, опитвал съм се да й помагам съм с каквото мога. Сега не знам какво я прихвана, но от един-два месеца не ми говори. Пак явно нещо се върти в главата й. Аз съм обвързан човек и не мога непрекъснато да тичам след нея и да й бърша сълзите, или да й оправям насртоението, споделя Константин.

На всичкото отгоре в последния „Брадър“ тя наговорила един куп глупости за мен. Сигурно е мислел, че хората като плачат, оплакват и се правят на големи жертви, ще спечелят симпатиите на зрителите – не знам. И това става на фона на цялото уважение, което съм й дал и на нея, и на семейството й. Даже като танцуваше  в „Денсинг Старс“ заедно с жена ми й пускахме SMS-и, но няма благодарност.

Може би аз  имам по-голяма вина за раздялата ни, но е общоизвестно, че в подобна ситуация и двамата от една двойка имат вина. Аз съм такъв човек, че винаги търся грешките в себе си, а Райна винаги е смятала, че тя е правата, каквото и да се случи, казва артистично певецът, който май също по презумпция е невинен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IxsTgDqlaYU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *