Константин и жена му се целували до полуда

0
Константин и Надя

Милозливият и уж доброжелателен чалга певец Константин, всъщност се оказа безмилостен кръвник като всички останали. Скандалното разкритие направи съпругата му Надя, която безкрайно възмутена от неговото нагло поведение заяви, че той не е човек, а звяр в агнешка кожа.

Според думите на разтрепераната от деянията му жена, Константин бил ужасен скандалджия и започвал кавги дори за най – малкото нещо. Също така обаче, тя самата не му отстъпвала по острота на характера и никога не падала по гръб пред него. Поради тази причина, махленските свади между двамата избухвали по няколко пъти на ден, но за щастие бързо отшумявали.

Константин и Надя

„Не го гледайте, че пред хората все се усмихва. Последната му изцепка ме изкара от равновесие и трябваше да си кажа. Вярвате или не – той буквално орева света, че съм му изпила студеното кафе, дето го беше зарязал от сутринта в чашата си на терасата. Бил си го оставил за вечерта!” – разказва опечалената Надя.

Тя обаче е обективна и разкрива още, че когато не е в бойно настроение, Коце бил мъж за чудо и пример. Рядко се напивал, трудно тръгвал по чуждо. А най – хубаво от всичко било, че обича да пуска забавни шеги, които я разсмивали до сълзи. Колкото и да е ядосана, певецът все намирал начин да извади някой жокер и да я разсмее, след което се целували до полуда.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fOqR3b8rO14

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *